Att fylla 6 och börja skolan

Vilken vecka!
Tre olika skol(dagis)starter som tagit tid, engagemang, nerver och glädje.
IMG_4845

Tack och lov så har allt gått bra – för alla! Även för mig som verkligen börjat ta mig in i min nya tjänst på SBU. Mannen har även han rivstartat och pendlat mellan olika småstäder i Smålands skogar. Spänningen för skola och nya vänner har varvats med förväntan inför gårdagens 6årsdag.

 

 

 

 

 

Ä L S K A D E   L I L L A  A  6  Å R  ! ! !

IMG_4864

alina6
IMG_4882

 

Kakmonster a la Lilleman.

IMG_4884

Självklart har Eva bakat tårtan och A var toppnöjd.
Choklad jordgubbar och blåbär..nom nom.

IMG_4889

 

Födelsedagen firades både på morgonen i skolan och på eftermiddagen med familjen.
R kom och hjälpte mig med att göra Fatayer (googla det om du vill :-) och arabiskt kaffe).
Lilla A har njutit och jag likaså.

 

 

 

Jag hade höga förhoppningar om att komma igång med att vardagsblogga efter semestern, men kan hända att jag får kika in med lite längre mellanrum såhär i början på hösten.
Det är mycket på gång i vår familj och vårt vardagsliv. Saker som inte kan vänta på att jag ska få tid framför datorn.
Jag hoppas du vill kika in ändå ibland. Så får vi se var det landar.
Jag hoppas att kunna få berätta mer om allt som hänt i mitt och familjens liv det senaste året. Men du vet, ibland är det inte tid att berätta om något förrän det på riktigt har passerat. Så är det nu.

 

Den här helgen fortsätter festligheterna och framför allt en stund att andas ut.

Comments are closed.