Årstiderna,  SBU,  Ung Kvinna,  Vardagsglädje,  Work work work

Något riktigt bra på gång

 

Solsken och blå himmel så att hjärtat blir varmt.

bla_himmel solsken

Kan mars månad börja bättre tro?

 

 

Idag jobbar jag hemifrån i mjukisklänning och skitigt hår för att kompensera för gårdagens alldeles för späckade schema.
Även om det är mycket att göra finns det en vila i att kunna göra det med en kopp te.
Du vet medveten vän som är något av de projekt jag jobbat med inom SBU – vi jobbar för att implementera det på andra orter. Stockholm och Umeå är förhoppningsvis först ut.
Mycket spännande men det tar sin tid.

* * *

Jag blev i princip färdig med lördagens förberedelser igår kväll och jag får ärligt säga att jag längtar dit. Inte bara för att jag är beredd utan för att få höra Manuela Kjelen och vara med på ett riktigt fint arrangemang. Jag kommer att uppdatera dig såklart!

 

* * *

Ung Kvinna har du väl inte glömt 🙂
Jag/vi har påbörjat flera fantastiska samarbeten och om allt går som det ska kommer vi att vara med och driva ett förebyggande dansprojekt för tjejer i höst.
I sommar kommer du även att kunna bli medlem i Ung Kvinna och genom ditt medlemskap vara med och förebygga psykisk ohälsa och uppmuntra tjejer att drömma i vårt land och på sikt även utanför våra gränser. Jag måste nypa mig i armen när jag läser vad jag skriver – för det är något riktigt bra på gång ;-D

 

Nu riktigt längtar jag tills barnen ska hämtas och jag får vara ute med dem i trädgården..