I dare you

 

dare_she

Den som vill vinna måste våga
Den som vill vinna måste våga satsa sig själv.

 

En bit ur en refräng från en LP mamma spelade hemma när vi var små.
Och jag minns den än. Det behöver inte betyda att den hade ett djupt budskap mer än att jag har ett gott minne. Men en dag som denna upptäcker jag mig själv nynna på raderna ovan. Att våga satsa sig själv.
För så är det verkligen. Att våga är att satsa sina rädslor och sin önskan om att vinna.
Att våga är att vara beredd på att misslyckas. Och det är något högst personligt.
Det som kräver mod börjar ju alltid inifrån.
Jag har nog sagt det förut men vinsten är inte vinsten i sig utan det faktum att jag faktiskt vågade. Nästa gång är inte vågatsteget lika stort och jag kan kasta mig ut för större vinster i både vinst och mod.

 

 

 

 

Så vad måste jag våga idag då?
Skicka barnen till förskolan trots baciller.
Ta saker ett steg längre i mitt jobb.
Våga förbereda det som ligger på mitt hjärta inför lördagens Sisterhood.

 

Och du – I dare you to win!

Comments are closed.