Vistakulle

 

Det blev en utflykt till Vistakulle igår och det var så uppskattat av alla. Brant minsann men det störde ingen. Snarare tvärtom, barnen älskade utmaningen.

garell

vistakulle_2 vistakulle_3 vistakulle

På toppen var det dock två små som behövde vila mer än oss andra.

IMG_4135 view

Underbara stad och ljuvliga utsikt.

vistakulle_ vistakulle_1

Vi konstaterade att vi gillar dessa små äventyr och planerar nu för ett längre sådant framöver.

 

 

 

 

M Å N D A G    S T Ä D A     N J U T A

Jag tokstädar! Inte för att mina gäster vände upp och ner på huset, utan för att fästingarna älskade brorsans hund och vi var flera som plockade dessa odjur efter vår promenad på Vistakulle. Så för att vara på den säkra sidan dammsuger jag ut i alla hörn och tvättar gårdagens utflyktskläder. Både TBE och Borrelia har besökt flera i vår familj och det är inte roliga sjukdomar. Så nej tack till fästingar.

Sen njuter vi såklart av att det är sommar! Även om vi inte är på semester än har barnen sommarlov och vi älskar att planera våra sommarlovsdagar.

 

Årsmötet röstade för mig som ordförande och helt plötsligt har jag en annan uppgift och morgonen började med att besvara en tidnings frågor om mitt kommande arbete. Riktigt roligt faktiskt! Du som tittat in här ett tag, vet att jag går igång på utmaningar och förändringsarbete – så detta ska bli roligt.
Att få verka för ett drogfritt och nyktert samhälle där alla människor har lika värde. Stort.

 

Nu ropar som söta.

 

Comments are closed.