Plantera ditt träd

 

IMG_3935 IMG_3938 IMG_3942 IMG_3944

Finns det något bättre än att få följa dem man älskar genom livet…

 

 

 

 

P L A N T E R A    I D A G

Något mer vad vi kallar sommarvärme, sommarfest i kyrkan, en löptur (jeay!), cykeltur, tacos och nu häng med M och hennes vän R.  I stora drag en söndag från min sida sett.

 

Slänger ut en tanke till dig som kanske behöver.
Media rapporterar krig och oroligheter världen över. Senast i dag läst jag något som fick det att knyta sig i min mage. Vi lever i ett fantastiskt land! Men vi läser och ser så mycket som får vår trygga vardag att börja gunga. För ett par veckor sedan blev en kassörska livrädd när vi hörde ett lågt flygande plan in i butiken. Jag förstår henne.
Nu. Men med sikte ställt på framtiden.
Att leva i nuet men tillåta sig att tro på framtiden. Det finns ingen som kan säga hur den kommer att se ut.
Min pappa brukar säga något jag älskar –  ”Plantera ditt träd”
Och jag vill skicka det vidare till dig. Många planterade träd överlever allt ifrån iskalla vintrar, omplantering och flytt till tuff och hård beskärning. Många träd får blomma långt många mer år än vad man från början kunnat tro.

Va synd om vi valde att aldrig plantera just det trädet på grund av rädsla. Ditt liv har en framtid och ett hopp och var dag en gåva en skimrande möjlighet.

Comments are closed.