Drömmar,  Pepp

Bättre ett ooops

 

better_ooops

En livsdevis

 

 

 

 

V A D   G Ö R    E T T    O O O P S ?

Ja vad gör det?
Jag försöker att låta det vara en devis i livet – varför inte?! Jag vill hellre se i backspegeln att jag försökte och provade än att jag inget gjorde alls. Jag ser hellre en rad misstag bakom något lyckat och jag bjuder hellre världen på att jag snubblar än att jag inget gör alls. Tänk om mina misstag och fall kan få någon annan att komma på hur man gör!

I samma livsdevis ryms även uppmuntran. För om även du tänker som jag vill jag uppmuntra dig så att dina ooops blir med ett leende och din framgång delad med mig och andra.
Och om du lär mig något hoppas jag att jag är modig nog att dela det med dig.
För det är lite läskigt. Jag gjorde senast för ett par dagar sedan.
Jag följer en av världens mest växande rörelser på instagram och två av Sverigeledarna (två män) gick på andra sidan gatan. Jag samlade mod och harklade fram att jag inte ser mig själv som deras groupie (bara att säga så liksom..) men att jag ser upp till deras arbete….Så Tack…eh.. I samma stund kände jag mig urtöntig och som en riktig groupie. Men varför inte – deras stora arbete inspirerar mig.
Jag vill bli så mycket bättre på det här – även om jag kommer att känna mig som en groupie igen och igen.
Tänka hellre ett ooops och tänka uppmuntran uppmuntran uppmuntran.
Du jag och vi alla behöver det. Heja! Fortsätt. Du kan. Varför inte. Bara gör det. Tack. Wow. Bra. Ge inte upp. Det här klarar du – Oavsett om vi är i ett ooops eller när vårt ooops blivit ett wow.

 

Så alltså – hellre ett ooops och hellre en groupie.