1 års kalas

 

Den minsta kusinen på mannens sida har nu fyllt 1 år!
Hipp Hipp Hurra!

IMG_2736

IMG_2742

IMG_2750

Hon, lilla Aimee är så söt så klockorna stannar.
Storkillarna bar in paketen och hjälpte sedan födelsedagsbarnet att öppna sina presenter medan sjuklingen låg och tittade på.

 

En oerhört rolig och mysig eftermiddag slutade i gråt och smärta för lilla A då en stor vattkoppa satt sig i ögat (!!!). Helt maktlös är man tvungen att avvakta och vänta på att den har gjort sitt. Hon ville bara hem och blunda tills imorgon då jag lovat att vi ska hyra film för att fira det förhoppningsvis smärtfria ögat.
För vilken kämpe hon är! Hon låter bli att klia trots att jag ser att hon så gärna vill. Och hon klagar ingenting förutom över ögat ikväll.
Vilken knasig sjukdom det är att ta sig igenom egentligen.

 

 

Återigen är jag tacksam för den fina familj jag välsignats med genom att gifta mig med min man. Farmor dök i eftermiddags in med kylbalsam och lite småpyssel till barnen. Det finns ingenting dem inte skulle göra för deras familj. Stort.

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa projektledningsmetodik….

 

Comments are closed.